Ladíme nový e-shop, děkujeme za trpělivost! Objednávat můžete!

Pozlacené náušnice 14k, kroužek se srdíčky a kamínky zirkonů 1002864

Detailní popis produktu

  • Pozlacené náušnice 14k, kroužek se srdíčky a kamínky zirkonů.
  • Vylepšete svůj styl těmito úžasnými pozlacenými náušnicemi! Tyto 14karátové pozlacené náušnice mají originální kruhový design. Krásné náušnice s klasickým zapínáním, vyrobené z rhodiovaného kovu a vyleštěné k dokonalosti, zůstanou pevně připevněné a zároveň antialergické pro dlouhotrvající pohodlí. Náušnice mají motiv oblíbeného kroužku, který je ozdoben oblíbenými motivy srdce s čirými kamínky zirkonůPřidejte elegantní dotek k jakémukoli oblečení a hýbejte tímto trendy šperkem po celý den!
  • Rhodiovaný kov: jedná se o vysoce kvalitní slitinu (neobsahuje nikl) profesionálně upravenou tzv. rhodiováním. Ve výsledku je tento materiál lepší než stříbro. Nečerná a je také antialergenní. Má stálý lesk barvy žlutého zlata. Dlouhá životnost.

     

  • Rozměr náušnice: vnější průměr 1,9 cm, vnitřní průměr 1,5 cm
  • Tloušťka: 7 mm
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Náušnice pozlacené
Záruka: 2 roky
Materiál: Rhodiovaný kov
Osazení: Zirkony
Povrchová úprava: Pozlaceno 14k
Typ zapínání: Klasické
Motiv: kruh, srdce
Nevyplňujte toto pole:
JN Avatar autora Náušnice 21.3.2024 06:20
Produkt je velmi dobrý.Ale co je velká chyba na náušnicich je špatné zapínání!!!!!!! Vždy se porouchá a 1 naušnici už nenajdete.!!!!! Již 1x jsem na to upozorňovali. 2x to zacvakne jak má,ale pak není šance.Meli by jste kontrolovat zapínání než to odešlete!!!!!!!! Jinak dobrý. Jana
Odpovědět
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz